Te is meggyógyulhatsz!
Tapasztald meg a gyógyítóerőt!

MENÜ

Az itt olvasható idézetek a https://www.facebook.com/szeretetenergiaval.gyogyito.5 

(kattintható link: Szeretetenergiával Gyógyító)

oldalon, hozzám érkezett visszajelzésekből vett részletek.

Ezek legtöbbször privát beszélgetések. A helyesíráson és a fogalmazáson nem változtattam.

Kérem, nézze el, hogy a viszonylag gyors kommunikáció jellege miatt sűrűbben fordulnak elő helyesírási hibák. Megértését köszönöm.

Csak olyan véleményeket, visszajelzéseket közlök, amelyhez írója minden esetben hozzájárult, hogy ezt név nélkül megtehetem. Monogramot és település nevét sem írom le, mert azzal a Facebookon egyszerű lenne beazonosítani.

Ezért Önre bízom, hogy elhiszi-e, hogy ezek valós vélemények.   

Szeretettel:

András (Szeretetenergiával Gyógyító)

 

Facebook visszajelzések:

 

"Kedves András!
Olyan sok változás történt a párommal!kevesebbet stresszel,könnyebben veszi az akadályokat.sok-sok örömet szerez újra,mint régen,mosolyog.köszönöm."

 

„András,2 napja jól alszom.Nekem ez szuper jó.Hálásan köszönöm.”

 

"Kedves András!
Köszönöm a Szeretetenergiát! Minden este gyertyát szoktam gyújtani, ez már nálam alap :) Most is szinte vezérelte a lelkem az az érzés hogy most is ezt kell tennem. Elhelyeztem magam előtt a gyertyát és kényelembe helyeztem magam. Az első megtapasztalásom az volt hogy pillanatok alatt nyugalom töltött el, pedig még ideges sem voltam de a nyugodtnál nyugodtabb lettem. Lassan érzékelni kezdtem a jobb lábamon felfelé haladó kellemes és langyos érzést a következő pillanatban pedig a homlokomon éreztem egy gömb szerű kellemes nyomást. Ez mindvégig ott maradt miközben a testem átjárta a Szeretetenergia. A testemen a fájdalmas helyeken pici tűszúrásokat éreztem, nem volt fájdalmas sőt kellemes volt. Szeretet éreztem ezzel kapcsolatban és pillanatok alatt az egész testemre rászóródott ez a pici tűszúrás, mint egy fátyol. Felemelő érzés volt, Hálásan köszönöm. Az idővel nem is foglalkoztam csak hagytam és hagytam hogy az érzés teljesen átjárjon.

Most hatalmas nyugalmat érzek magamban, szinte ,,kábult,, vagyok... pihenést kíván a testem de közben lelkileg csodálatosan érzem magam.
Köszönöm,köszönöm,köszönöm!
Szeretettel (név)"

  

"Kedves András! hihetetlen amint megérkezett az energia,kellemes bizsergést éreztem először utána meg mintha a fájó pontok mellett olyan hideg szerű de kellemes érintés futkosott végig és még a nagyon beteg jobb lábamon is amelynek koromra tekintettel hivatkozván az orvosok nem nyomták a szikét,maradok ön mellett! Üdvözlettel,(név)."

 

"Kedves András!Ön egy mindenkiben bizalmat ébresztő, szeretettel teli ember.Nem vártam csodát a találkozásunktól, hiszen ma egyre több az emberi hiszékenységet kihasználók köre, akiknek sajnos akarva, akaratlanul áldozatává eshetünk és esünk is gyakran.

Ezt azért írom le, mert sokan járhatnak ebben a cipőben, és már nem tudnak hinni, pedig a hitre nagy szükség van,legalább annyira, mint a szeretetre.

A csodáktól félünk, mert elfelejtettük a mai anyagias világban, hogy : CSODÁK MÁRPEDIG VANNAK! Az ÉLET csodái.Csak merjünk nyitottak lenni, és merjünk újra HINNI és SZERETNI!!!

Ami szombat óta változás, hogy éjszakánként már nem ébredek fel 6-8-10 alkalommal, de előfordult többször is, (annak ellenére, hogy álmos és fáradt voltam) hogy egész éjszaka tévéztem, mert nem tudtam aludni.Mostmár csak 1-2szer ha felébredek, és tovább is tudok aludni rögtön.

Ha már ebben tudott segíteni, nekem már ezért megérte Önnel találkozni!De sokkal nyitottabb, befogadóbb és megértőbb, türelmesebb is lettem.

Azt hiszem egyet értünk abban, hogy ezekre a tulajdonságokra, vagy ezek erősítésére igen nagy szükség van, nemcsak önmagunk érdekében, hanem embertársainkkal szemben is.

Aki még nem járt Önnél,annak csak annyit, hogy vegyen részt egy Önnel való személyes találkozáson,és meg fogja tapasztalni a szeretet erejét!

Aki már járt Önnél, az pedig tudja, azaz "Mi tudjuk", hogy miről beszélek.

Köszönet a kedvességért, a türelemért a segítő szándékért!
Kedves András!Legyen csodás napja! :)"

 

 

...Aki több mint 2 hónapja nem mert kimozdulni a lakásból...
...hálás vagyok érte...

"Üdvözlöm András!

Tegnap volt az első találkozásunk, szeretnék beszámolni hogy s mint vagyok....Már a beszélgetésünk után kb. 3 órával elmentem a Fiammal sétálni. Féltem, remegtem, de valami hajtott és nagyon akartam is. Estére úgy éreztem az egész világot át tudnám ölelni, akkora szeretett volt bennem és nagyon nyugodt voltam. Mosolyogtam és ismerőseimnek tovább adtam (legalább is próbáltam) a melegséget amit éreztem...A mai nap még gyógyszert nem vettem be és nem is érzem szükségességét. Nem félek, nem remegek..nyugodt vagyok és szeretnék újra emberek közt lenni!!! Egy szál gyertyát meggyújtottam este Nővéremre emlékezvén ahogy megbeszéltük. Tudom, hogy velem volt.....Nagyon szépen köszönöm ezt a CSODÁT!"

  

...Aki több mint 2 hónapja nem mert kimozdulni a lakásból...
(FOLYTATÁS)
Az ilyen alkalmakra gondolok akkor, amikor azt mondom, én is megélem a csodát...
...hálás vagyok érte...

"...Délután ültem itt a szobában és potyogtak a könnyeim..olyan, de olyan boldog vagyok!!
...
Reggel arra ébredtem, hogy menni kell ebbe a jó időbe a szabadba. A Fiam partner volt és kisétáltunk a kertünkbe. Nem félek még attól sem, hogy találkozok ismerősökkel....tényleg kezdek a régi önmagam lenni...már folyamatosan küldöm az önéletrajzomat álláskeresés céljából. eddig nem mertem még azt sem.

...

Tényleg hihetetlen mennyit változtam.
...
... ami még nagyon nagy dolog számomra, hogy a Fiam is boldog mert nem azt a depressziós, elesett anyját látja...Segít Ő is mindenben."

 

 

"Kedves András!
Örömmel válaszolok. (név) már másnap nem volt ideges,amit már sajnos évek óta nem tapasztaltam nála.Csodálatos hétvégét töltöttünk együtt.A lába is kevésbé viszket.Érdekes módon magamon is észrevettem,hogy többet mosolygok,nagyobb türelmem van.A párom mindig mindent körbejár 6x-7x,mire belefogunk a terveinkbe.Nehezen változtat,pesszimista.Ezeket csak azóta tapasztalom nála,hogy hazaköltöztünk Németországból.Igaz,a négy év alatt állandóan kísért minket a betegség,problémák.Nem tudunk megszokni ezen a vidéken.De most, mintha új erőre kapott volna,lendületesebb,megtudok beszélni vele mindent,mint régen.

Nagyon köszönöm a segítségét!Reménykedve várom a további fejleményeket.Érzem,visszakapom a régi páromat,akivel mindig csodálatosan éltünk együtt ezelőtt.
Köszönöm.Szép napot kívánok.(név)”

 

 

"Tegnap voltam először.Este már egyáltalán nem volt semmi allergiás reakcióm.Ma volt a főpróba.Vendégségben megettem egy habos krémes csodálatos sütikölteményt,és nem voltak reakciók.Most jelentkezett egy icipicit,de nagyon szolidan. Ki vagyok cserélve! Köszönöm!!!!!!!!!!!! 27-én találkozunk."

 

 

„Kedves András !
Köszönöm Önnek, ezt az 1 órát, nagyon sokat jelentett számomra! Köszönöm a tanácsait, a gyógyítást---------amit most érzek,"égek belülről folyamatosan"--------! a szeretet , a kedvesség és az őszinteség, tényleg gyógyít..............Hálás köszönet!!! Szép estét kívánok!
Köszönöm: (név)”„További szép , jó hétvégét, és még egyszer hálás köszönet mindenért, a lelkem--------gyógyult, az Ön szavaitól és útmutatásától---------köszönöm, és ha nem gond---------jövő szombatra beírattam , magam Ágikával -------a következő Gyógyító napra!:)”

 

 

...a szeretet nem ismer határokat, több mint 1200 km távolságból jött az üzenet...
...hálás vagyok érte...

"Kedves Szeretetenergiával Gyógyító! Szeretnék elmondani valamit. Nagyon turbulens periódusban vagyok. A lányom 26 éves, nálam aludt most kedden éjjel egy fotelban, mert nem lakunk már együtt, de nem akart hazamenni, féltett engem. Mielőtt elaludt, a szemét éppen csak behunyva, a bal szemsarkában, amerre én feküdtem az ágyamban, látott az ágy mellett egy személyt kapucnival a fején, akinek a kezében egy inga (pendulum) volt, pamut-orsóból, amilyenből az idősebb nénik szoktak sálat meg egyebeket kötni. Ez az inga lengett ide-oda, és a személy valamit csinált az ágyam körül, tevékenykedett. Rögtön tudtam, hogy ki lehet, Önre gondoltam amikor a lányom elmesélte ezt, mert mást nem ismerek, akinek ilyen segítő tehetsége lenne, illetve legalább elmúlt 20 év, mióta bárkit is ismernék ilyen hatalmas lélekgyógyító energiával, mint ami Önnek van. Nagyon köszönöm hogy segít rajtam, akármilyen fáradt és szomorú vagyok, mintha mindez nem számítana, megnyugodtam és erőt kaptam!"

 

 

"Amióta feliratkoztam erre az oldalra azóta a kedvenc oldalam.
Nagyon, nagyon élvezem.:))))
Nagyon szép oldal, van lelke :))
Namaste!
Szeretettel, Zs."

 

  

"A derekam és a gerincem állapota javult.A keringésem is jobb lett. Szédülések mostanában nem voltak, a fülzúgásom is csendesebb lett.
......
A tapasztalatom az volt, hogy eltérő időben, hol a talpam alatt hullámozva, hol a fejemen és a kezemen lüktetve éreztem az energiát. A köztes időben, pedig olyan finoman jött. :) Ilyenkor vagy kétszer elbóbiskoltam, de valaki "hátulról meglökött"!! /kicsit fáradt voltam/ Most jól vagyok..feltöltött energiával :) köszönöm :) ..."

 

"Hasmenés elmúlt :-) Mellkasi szorítás elmúlt :-) A torok -gyomor szakaszon még dolgoznunk kell :-)
Köszönöm az eddigi gyógyításodat is."

 

"Beszámolóm a következő : szombat estére olyan szinten lettem tele energiával hogy nem bírtam elaludni :)
melegem volt egész éjszaka,másnap meg most is..... 
.....
most is izzik a levegő körülöttem...... :)
folyamatosan érzem a meleget az egész testemben.... :)
.....
és tisztult a látásom is...... :)
nem folynak össze a betűk mikor pl olvasok valamit a gépen... :) 
...."

 

„Kisérjen Áldás /Nagy szükségük van rád az embereknek/”

 

„Tegnap Bálint Kovács a fiam 15 éves, a Pécsi Futball Akadémián történő edzés közben csúnyán megsérült. A pályán egy gödörben kibicsaklott a bokája, a délutáni röntgen felvétel egy levált csontszilánkot is mutatott. Kétségbe esve hívott hogy csináljak valamit, mert ha másnap nem tud pályára lépni nem veszik fel az akadémiára. Sérült játékost ugyanis soha sehol nem igazolnak le. Tanácstalan voltam, kértem több csoportban is segítséget, és kaptam is...ezt is köszönöm....aztán eszembe jutott András, hiszen Ő már kezelte a távolból a feleségemet, felhívtam és a lehető legtermészetesebb módon elvállalta a késő esti procedúrát. 450 km távolságból!! Fiamnak telefon, a kapott utasítások elmondása...aztán az idegőrlő várakozás.. Csörög a telefon és azt mondja Bálint, hogy úgy érezte magát mint aki beivott vagy ilyesmi (nem iszik, tehát igazából nincs fogalma róla milyen az), és indiánok táncolását látta, melegséget és zsibbadást érzett...de a lényeg, hogy utána az addig merev és dagadt bokája, mozog minden irányban és eltűnt a dagadás. Kora reggel még egy kezelés lement, a duzzanat teljesen eltűnt és gond nélkül megcsinálta az edzést..a gond csak az, hogy az edző, nem érti mi történt és mivel komoly sérülést látott tegnap, ami "törvényszerűen" mára nem gyógyulhat meg, ezért az akadémiára nem jutott be, de Kozármisleny csapatába igen. Ősszel várják vissza az akadémiára.
Köszönöm András!!! Az Isten Áldása legyen utadon, és gyógyíts meg sok embert”

 

 

„Kedves András,gyógyitóm,barátom,köszönöm segitségedet a kemény harcomban!!minden álmod váljon valóra,boldogság kisérje egész életedet!!!Köszönöm,hogy ismerhetlek!!!!!”

 

„Kedves András! Szép jó reggelt kívánok! Köszönöm, nagyon jól érzem magamat! Sem deréktáji, sem karproblémám nem jelentkezik, végigaludni ugyan nem sikerült az éjszakát, de pihentető volt. Köszönöm! Viszontlátásra! További szép napot kívánok!”

 

 

„...Reggeltől iszonyatos derékfájással keltem,még a bal lábamba is sugárzott a fájdalom....ülni sem bírtam..zsibbadt mindenem.
Megkértem,hogy segítsen nekem,kértem...küldjön szeretetenergiát....ne kelljen bevennem semmi féle gyógyszert....de már nem bírom a fájdalmat.
Erre Ő (mert ugye ez természetes dolog,hogy vasárnap déli 12 óra magasságában mindenki ugrik és segít..:) ....természetes....segítek!!! :)
Fél óra elteltével kijelenthetem:
A fájdalmam és a zsibbadás érzés csaknem teljesen elmúlt,tudok ülni,mozogni minden korlátozottság nélkül!!!
...Köszönöm....Ez Ő....a Szeretetenergiával Gyógyító...:))))))”

 

„Találkoztattok már az életben egy olyan emberrel aki ,oda figyel rád ,segíteni akar ha bajod van ,önzetlen ,jó lelkű ,figyelmes ,és azért van a világon hogy boldogságot adjon az embereknek .Én találkoztam és hálás vagyok hogy meg ismertem mert ,szebbe tette az életemet és azon volt hogy segítsen nekem ,köszönöm :):):)”

 

 

 

 

 

Hírek

 • Rólam mondták
  2012-06-10 20:52:35

  „Gerincsérvre műtöttek. Egy idő után zsibbadni kezdett a jobb karom. Az orvosom jelezte, hogy újabb műtét szükséges. Nem akartam újra átélni az ezzel járó fájdalmat. András kezelései által a zsibbadás megszűnt. 2 év eltelt azóta, de még nem kellett újra a kés alá feküdnöm.”

  Anna

   

  „Édesanyám tüdejében és agyában daganatot találtak. Az agydaganat volt műthető. Az Adjunktus Úr a műtét után felkészített, hogy maximum 2 hónapunk van együtt. Ebből 2,5 év szeretetben eltöltött időszak lett. Hálás vagyok érte.”

  Andrea

   

  „Nőgyógyászati vizsgálatomon olyan rosszak lettek az eredményeim, hogy az orvos eltávolító műtétet javasolt. Gondolkodási időt kértem. A barátnőm javasolta Andrást. Neki köszönhetően, még mindig teljes nőnek érzem magam. Azóta az eredményem stabil P2.”

  Ilona

Asztali nézet