Te is meggyógyulhatsz!
Tapasztald meg a gyógyítóerőt!

MENÜ

Vélemények azoktól, akik már megtapasztalták a gyógyítóerőt.

Eredményes gyógyulások, állapotjavulások.

 

 

„5 éves kisfiamnak komoly allergiája volt. Nem csökkentek a tünetek az orvosi kezelésektől sem. Állandó volt a tüsszögés és az orrfolyás. András kezelésétől 2 hónap alatt minimálisra csökkentek a tünetek, majd teljesen eltűntek. Azóta évek teltek el panasz nélkül.”

Mihály

 

„Hirtelen jött magas lázzal feküdtem otthon. Egyszerűen nem bírtam talpra állni, annyira legyengültem. Férjem először az ügyeletet hívta, de mivel az nem érkezett meg még 2 óra múlva sem, így szólt Andrásnak, aki fél óra alatt talpra állított.”

Zsóka

 

„Születésem óta a bal vesém alul működött. Nagyobb problémám soha nem volt vele, egészen 52 éves koromig. Az évenkénti kontrolvizsgálatok évi 2 alkalomra sűrűsödtek, míg egyszer azt mondta az orvos, hogy most már ki kell venni azt a vesét. Előjegyzésbe vettek. Ekkor kerestem meg Andrást. Volt 37 napom a műtétig. A műtét előtti napon még volt egy utolsó vizsgálat, ami sokkal hosszabbnak tűnt, mint az eddigiek. Most már tudom miért. A doktor úr a vizsgálat végén csak ennyit mondott: >>Asszonyom, ez a vese működik!<< Azóta is meg van mindkét vesém, nem tökéletes, de még mindig működik, köszönhetően Andrásnak.”

Mária

 

„Gerincsérvre műtöttek. Egy idő után zsibbadni kezdett a jobb karom. Az orvosom jelezte, hogy újabb műtét szükséges. Nem akartam újra átélni az ezzel járó fájdalmat. András kezelései által a zsibbadás megszűnt. 2 év eltelt azóta, de még nem kellett újra a kés alá feküdnöm.”

Anna

 

„Édesanyám tüdejében és agyában daganatot találtak. Az agydaganat volt műthető. Az Adjunktus Úr a műtét után felkészített, hogy maximum 2 hónapunk van együtt. Ebből 2,5 év szeretetben eltöltött időszak lett. Hálás vagyok érte.”

Andrea

 

„Nőgyógyászati vizsgálatomon olyan rosszak lettek az eredményeim, hogy az orvos eltávolító műtétet javasolt. Gondolkodási időt kértem. A barátnőm javasolta Andrást. Neki köszönhetően, még mindig teljes nőnek érzem magam. Azóta az eredményem stabil P2.”

Ilona

 

„Megerőltetés miatt egy méretes kinövés lett a csuklómon. Sem krémek, sem gipszelés nem mulasztotta el. András keze által elmúlt.”

Adrienn

 

Asztali nézet